Skip to main content
DE GROOTMEESTERS.

MEESTERS IN STUCWERK, GEVELISOLATIE EN AKOESTISCHE PLAFONDS.

STUCEN, SPUITPLEISTERS EN TEXWERKEN

Stucwerk

Stucen is het handmatig afwerken van wanden en plafonds. Sierlijsten en ornamenten verfraaien de ruimte. Voor een superstrak eindresultaat brengen wij een latex verflaag (in de gewenste kleur) met glad pleisterwerk op de wanden en plafonds. 

 

Bij grote (woningbouw)projecten kiezen we vaak voor spuitwerk met spuitpleisers. Deze techniek levert een enorme tijdbesparing op.

VOOR VERFRAAIING EN ENERGIEBESPARING

Buitengevelisolatie

Steeds meer gebouwen voorzien we van een gevelisolatiesysteem. Bij ons kan je terecht voor zowel advies als uitvoering. Omdat we jarenlange ervaring én oog voor detail hebben, worden we vaak al in een vroeg stadium betrokken. 

HOOGWAARDIGE SYSTEEMPLAFONDS

Akoestische plafonds

Het aanbrengen van akoestische plafonds luistert zeer nauw. Een akoestisch plafond vermindert de galm in grote ruimtes en bij zwembaden.

 

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige systeemplafonds, zoals die van Sto. Deze akoestische plafonds monteren wij tegen bestaande plafonds en werken we af met een geluiddoorlatende stuc- of spuitlaat. Het resultaat is een naadloos akoestisch plafond, decoratief én geluidsabsorberend.