Skip to main content

Hier ben je een vakman.

Werken bij de De Grootmeesters is meer dan één keer per maand je salaris betaald krijgen. Bij De Grootmeesters zijn wij trots op de mooie dingen die wij maken. Wij zijn één team van specialisten. Je bent hier niet ‘zomaar’ een stukadoor. Je bent een specialist. Iemand die nodig is. Nu. En in de toekomst. Iemand ook die wordt gewaardeerd om wie hij is en wat hij kan. Een ware Grootmeester!

Wij zijn De Grootmeesters.

Een team van stukadoors, werkvoorbereiders en gevelisolatie-specialisten die mooie dingen maken. Ja. Gewoon écht mooie dingen maken, dat vinden wij belangrijk. En daar zijn wij ook meesters in. Met drie specialismen: stucwerk, gevelisolatie en akoestische plafonds.

Wij bouwen samen. Samen zorgen we dat iedere collega, jong en oud, ervaren en onervaren, bij ons team van De Grootmeesters hoort.

Je bent hier niet ‘zomaar’ een stukadoor. Je bent een vakman. Een ware grootmeester. Iemand die nodig is. Nu. En in de toekomst.

Iedere dag een stukje mooier.

Wij maken Nederland letterlijk een stukje mooier. Zowel de woonboerderij tussen al het groen als de bedrijfspanden in het centrum. Zo zorgen we dat onze klanten elke dag in een fijn huis thuiskomen.

Wil jij ook een Grootmeester worden? En bij een groots team horen? Als je een beetje handig bent en niet bang bent om je handen uit je mouwen te steken, maken we van jou een Grootmeester.

Bij voorkeur houd je een beetje van voetbal én ben je uiteraard voor dé ‘Grootste’ en de beste club van Nederland. Of voor ‘ons’ eerste voetbalteam uit Erp. Dat mag natuurlijk ook.

Bij De Grootmeesters kies je voor zekerheid als je werkt als gevelisolatie-artiest of stukadoor. Daarnaast krijg je de kans om groots te groeien. Te groeien tot grootmeester. Heb je nog weinig tot geen ervaring? Geen probleem. Wij leiden je op!

Werk je al als stukadoor of ben je zelfs leermeester? Bel, mail of kom gewoon eens langs. We dagen je graag uit om morgen nog bij De Grootmeesters te komen werken ;-).

Wil jij mooie dingen maken?

Dan nodigen wij je graag uit voor een bak koffie om elkaar te leren kennen. Wat je verwacht van een werkgever zoals ons en hoe wij ook voor jou het verschil kunnen maken. Stuur Sander een mailtje (sander@degrootmeesters.nl) of bel 'm gewoon op: 0413-216282.