Skip to main content

Akoestische plafonds

Hoogwaardige systeemplafonds

Het aanbrengen van akoestische plafonds luistert zeer nauw. Daarom denken we in een vroeg stadium graag mee voor een optimaal resultaat.

VOOR EXCLUSIEVE VILLA'S, ZWEMBADEN, KANTOREN EN MUSEA

Akoestische plafonds

Een akoestisch plafond vermindert de galm in grote ruimtes, zoals exclusieve villa’s, akoestische plafonds voor zwembaden, kantoren en musea. Vaak werken we al in de ontwerpfase nauw samen met (binnenhuis)architecten. Zij hebben gevoel voor stijl en kennis van inrichting en vormgeving. Wij hebben dat voor het afwerken van wanden en plafonds en het verbeteren van de akoestiek.

HOOGWAARDIGE SYSTEEMPLAFONDS

Sto Silent systemen

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige systeemplafonds, met name die van Sto (download brochure). Deze akoestische plafonds monteren wij tegen bestaande plafonds en werken we af met een geluidsdoorlatende stuc- of spuitlaag. Het resultaat is een naadloos akoestisch plafond, decoratief én geluidsabsorberend plafond.

De twee systemen die wij het meest verwerken zijn StoSilent Top (voor een gladde, strakke uitstraling) en StoSilent Superfein (voor fijn spuitwerk). Afhankelijk van de toepassing en duurzaamheid kiezen wij de juiste producten.