Skip to main content
De Grootmeesters.

Meesters in stucwerk, gevelisolatie en akoestische plafonds.

Wij zijn
De Grootmeesters.

De basis van ons huidige bedrijf ligt in de beginjaren tachtig. Met vakman Mari de Groot. Hij had een duidelijk beeld van hoe je met je klanten om moet gaan. Betrokken bij elke klant, goed advies en gedreven om van elke opdracht een nieuwe referentie te maken.

Inmiddels, ruim 40 jaar verder, is De Grootmeesters uitgegroeid tot een bedrijf met 50 vakmensen. Stuk voor stuk grootmeesters. Die vakwerk willen leveren.

Ontmoet ons.

Nu, veertig jaar later, zijn wij één van de grotere spelers van Zuid-Nederland. De kinderen van Mari (Sander en Erwin) en neef Bas hebben het bedrijf voortgezet. Zij hebben het bedrijf een nieuwe boost gegeven. Natuurlijk met behoud van de waarden waarmee Mari zijn bedrijf liet opgroeien. Actief meedenken, verantwoordelijkheid nemen en vakwerk leveren.

“Keihard werken en niet bang zijn.”

Mari de GrootOprichter

Sander de Groot

Erwin de Groot

Bas de Groot

Hier staan wij voor.

Wij leggen de lat hoog in wat we doen. In het stucwerk én de buitengevelisolatie. Wij willen vakwerk maken. Altijd. Die insteek heeft ons gebracht naar waar we nu staan: een goed team van zo’n vijftig collega’s die vooral in het hogere segment werken.

Wij leveren mooi werk.

Wij maken Nederland letterlijk een stukje mooier.

01

Wij bouwen samen.

Samen zorgen we dat iedere werknemer, jong en oud, ervaren en onervaren, bij onze Grootmeesters hoort.

02

Wij zijn specialisten.

Wij hebben ons gespecialiseerd in stucwerk, gevelisolatie en akoestische plafonds.

03