Skip to main content

2016 is het jaar waarin de bouwsector zijn opgaande lijn weer te pakken heeft. Met name de groei in de nieuwbouw en de aantrekkende verstedelijking zorgen ervoor dat de bouwsector optimaal profiteert van de aantrekkende economie. Dit biedt grote kansen voor bestaande en nieuwe werknemers in de bouwsector.

Schoolverlaters pakken hun kansen

De kans op een (vaste) baan neemt alsmaar toe en werknemers in de bouw kunnen inmiddels spreken van een baangarantie. Met name schoolverlaters, met en zonder diploma, profiteren enorm van deze ontwikkelingen en kiezen steeds vaker voor het stukadoors vak.

Investeren in jezelf.” noemt Bas de Groot van Stukadoorsbedrijf De Groot de keuze voor het vak van stukadoor. “Het stukadoors vak is een prachtig beroep, waar je écht iets moois kunt maken en eer naar je werk krijgt. De huidige baangaranties én de aantrekkelijke, stabiele salarissen zorgen ervoor dat kiezen voor de bouw écht een investering in jezelf is.

Stukadoorsbedrijf De Groot B.V. is een middelgroot stukadoorsbedrijf, dat actief is in heel Nederland, voor particulieren en bedrijfsleven en zijn altijd op zoek naar fulltime-allround stukadoors. Ervaren stukadoors kunnen vaak direct zelfstandig aan de slag. Zonder specifieke ervaring kun je intern worden opgeleid tot volwaardig stukadoor.

 

Kies ook voor zekerheid en word stukadoor!

Bekijk onze vacatures.