Skip to main content

Deze vacature is ingevuld.

De Grootmeesters zoekt een werkvoorbereider gevelstucwerk die méér wil.

Meer bij De Grootmeesters.

Daar zit je dan. Als timmerman, stukadoor of meewerkend voorman. Veilig bij je werkgever. Het werk is prima. Je salaris is eigenlijk gewoon heel goed. Maar de uitdaging is ondertussen wel weg. Dus, blijf je de rest van je leven écht daar werken? Of wil je meer?!

Bij De Grootmeesters krijg je meer.

De naam van De Grootmeesters zegt het al. Hier word je groots beloond. Wij zijn meesters en doen ‘t goed of we doen ‘t niet. Wat niet betekent dat je geen fouten mag maken. Wij zorgen dat jij jouw werk als Grootmeester goed kan uitvoeren. Je werkt met het beste gereedschap en krijgt de juiste tools. Samen gaan we voor het beste resultaat.

Wat wil je nog meer?

  • Auto van de zaak? Hebben wij ook.
  • Meer zekerheid? Geven we je.
  • Leren? Iedere dag als je wilt.
  • Je huis stucen? Regelen we!
  • En uiteraard: een afbouw CAO, leuke uitjes, waardering en ruimte om door te groeien.

Jij wil meer? Maar durf jij ook te kiezen?

Voor wat, hoort wat. Wij bieden jou meer. Jij hoeft alleen maar te kiezen. Uiteraard speel jij een cruciale rol in het coördineren en plannen van de uitvoering van bouwprojecten in buitengevelisolatie en draag je bij aan onze groei.

Je wordt de rechterhand van Sander (Chef Grootmeesters). Als je kenner en liefhebber bent van goed voetbal, heb je sowieso een klik.

Wij zoeken mensen die net als wij op details letten. Dat heeft ons, in combinatie met een continu streven naar goed werkgeverschap, gebracht waar we nu staan.

 

Meer over de Grootmeesters 

Wij zijn De Grootmeesters uit Erp. Vakmannen die mooie dingen maken voor zowel zakelijke klanten als particulieren. Een familiebedrijf waar alles gewoon goed geregeld is. 

Maar wij willen ook meer…

Wij zoeken jou. Meer weten over jouw mogelijke nieuwe baan? En De Grootmeesters? Bel of mail Sander voor een bak koffie:

0413 – 216282 / sander@degrootmeesters.nl / 06 53310706

Of laat hier je gegevens achter, dan nemen wij contact met jou op: